DMCA
4.4/5223
Apk Download>> >> TiBO TV APK
TiBO TV APK

TiBO TV

App Rating: 4.4/5 based on 223 reviews

This is an original apk file fetch from google play. It is safe to download and free of any virus.

TiBO TV App Infos

App Version6.9.54
Last Updated
Apk Size48MB
App by
PriceFree
Category
Content Rating4.4
Support Android Version4.4 and up
App Packagecom.magoware.tiboSmartTv.webtv
MinAndroid 4.2、4.2.2 (JELLY_BEAN_MR1)
Target27
Screenslarge, xlarge
Min OpenGL0
Densities120, 160, 213, 240, 320, 480, 640, 65534, 65535
MD5609D8819AFC7CBAF1387AFD5EE2D1C1E
Signature9D96C3CFA4056CB6B327193FD508D188B7B2EAD1
SHA2563166A33E5F8860686915A8A0906A27CD2D6952D3295050AE0CC33C70DA75202D
Organizationunknown
Localitytirane
User FeaturesScreen hardware features: other.
ROOTNot required
Offers In-App PurchaseNo
Support Languagesca, da, fa, ja, ka, pa, ta, nb, be, de, ne, te, af, bg, th, zh, fi, hi, si, vi, kk, mk, sk, uk, el, gl, ml, nl, pl, sl, tl, am, km, bn, in, kn, mn, ko, lo, ro, sq, ar, fr, hr, mr, sr, tr, ur, bs, cs, es, is, ms, et, it, lt, pt, eu, gu, hu, ru, zu, lv, sv, iw, sw, hy, ky, my, az, uz, bs_BA, en_CA, fr_CA, lo_LA, en_GB, en_XC, bn_BD, et_EE, ka_GE, ky_KG, en_SG, km_KH, zh_HK, si_LK, mk_MK, ur_PK, sq_AL, hy_AM, my_MM, zh_CN, pa_IN, ta_IN, te_IN, ml_IN, en_IN, kn_IN, mr_IN, gu_IN, mn_MN, ne_NP, pt_BR, gl_ES, eu_ES, is_IS, es_US, pt_PT, en_AU, zh_TW, be_BY, ms_MY, az_AZ, kk_KZ, uz_UZ

TiBO TV Screenshot

  • TiBO TV APK
  • TiBO TV APK

About TiBO TV

Edit Review:

TiBO TV is a app developed by TIBO SHPK. The latest version of TiBO TV is 6.9.54. It was released on . You can download TiBO TV 6.9.54 directly on Allfreeapk.com. Over 223 users rating a average 4.4 of 5 about TiBO TV. More than 10000 is playing TiBO TV right now. Coming to join them and download TiBO TV directly!


Details

Ky aplikacion "TiBO Smart TV" është i vlefshëm vetëm për Televizorët Smart me sistem operatoriv Android mbi 5.0 (Sony, Philips, Huyndai, etj) dhe BOX me system operativ Android mbi 5.0.Shiko mbi 300 kanale të zgjedhura nga Plataforma: DigitAlb, SuperSport, RTSH, Tring, Sport Live, Catch up, EPG dhe mijëra filma në Video on Demand.PROVO 1 ditë FALAS TiBO Smart TV + TiBO TV móvil
Shkarkoni aplikacionin "TiBO Smart TV" nga Google Play dhe:Hapi 1 - Regjistrohu FALAS
Plotësoni të dhënat tuaja në menynë “Regjistrohu” (Registrarse)
Kujdes: Plotësoni saktë të gjitha fushat e regjistrimit pasi vetëm nëpërmjet email-it tuaj do të njoftoheni për "Usuario" dhe "Contraseña" që shërbejnë për të hapur shërbimet TiBO.Hapi 2 - Kontrollo correo electrónico dhe Konfirmo regjistrimin
Për të konfirmuar llogarinë tuaj, ju duhet të klikoni në linkun që do t'ju ​​vijë me email në adresën që regjistruat në TiBO IPTV.Hapi 3 - Merr Abonimin FALAS
Sapo të konfirmoni correo electrónico y regjistrimit do të aktivizohet dhe abonimi juaj FALAS.
KUJDES: Ju mund të përfitoni vetëm 1 herë abonimin falas, më tej duhet të kryeni abonimin në një prej pikave të autorizuara të shitjes ose online në www.tibo.tv.Hapi 4 - Hyr dhe shijo
Për të hapur shërbimet TiBO, në menynë "Hyr" (Iniciar sesión) identifikohuni me të dhënat që regjistruat "Përdorues" dhe "Fjalëkalim" (apo Nombre de usuario, Contraseña) dhe SHIKIM TË
KËNDSHËM.Këto të dhëna janë të vlefshme njëkohësisht edhe për të provuar 1 ditë FALAS dhe aplikacionin tonë TiBO MOBILE TV për mobile apo tablet.VINI RE: Nëse nuk mbani reparar "Fjalëkalim-in" që keni regjistruar ju mund ta ndryshoni atë në çdo moment tek "Hyr / Harrova Fjalëkalimin" (apo Iniciar sesión / Olvidé mi contraseña)Pas mbarimit të abonimit FALAS, zgjidhni cilindo prej abonimeve TiBO SMART TV në një prej pikave të autorizuara të shitjes ose online në www.tibo.tv/bli.Nëse nuk keni asnjë nga pajisjet android të përmendura më sipër, zgjidhja është lidhja me boxin tonë TiBO QuadCore i cili e ka aplikacionin të instaluar.
Sërish ka një mundësi ta provoni pa marrë përsipër koston. Nëse blini një nga abonimet me box, nëpërmjet ofertës “I KËNAQUR ose I RIMBURSUAR”, ju keni 10 ditë kohë për të provuar shërbimet e TiBO IPTV dhe nëse nuk ju pëlqen, e ktheni më këmë më mët e ktën mëtë mëtë mëtë mëtm mëtë mëthmëm mëtëh mëtm mëtëm mëtm mëtëm mëtëm mëtëm mëtëm mëté mbré mbr.
Të gjitha ofertat tona me abonime për TV në Box apo Smart TV përfshijnë dhe abonimin për Mobile TV FALAS.
ABONOHU
Abonohu ​​në çdo kohë, kudo që të jesh.
En línea: Europë: www.tibo.tv, Amerikë: www.tibousa.com
TiBO Shop 1: Brenda në terminalin e Aeroportit “Nënë Tereza”, Tiranë, Shqipëri
Tel: (355) 69600 18 18. Correo electrónico: [email protected]
TiBO Shop 2: Blv. Gjergj Fishta, Pll. G y P, "Kati i dytë", 1001, Tiranë, Shqipëri
Tel: (355) 67600 67 67. Correo electrónico: [email protected]
Distribuidorë TiBO në Botë:
www.tibo.tv/dyqanet
Kujdesi i Klientit TiBO është dispozicion en línea 24 oë Non stop.
EUROPË, AUSTRALI, AZI, AFRIKË: Tel: (355) 44 31 4444 | Multitud: (355) 676006767 | Viber / Whatsapp (355) 689082244 | Correo electrónico: [email protected], chat en línea: www.tibo.tv
AMERIKË, KANADA: Tel: (844) 842-6872 | Multitud: (917) 775-5003 / (917) 775-5012 | Viber / Whatsapp (355) 689082244 | Correo electrónico: [email protected], chat en línea: www.tibousa.com
Shiko direkt në televizorin tënd Smart Android mbi 5.0 me internet.
Menyja "Live TV" përfshin të gjitha kanalet e Platformës Digitalb, Supersport dhe RTSH, të gjitha kanalet Shqiptare të rajonit si dhe kanale ndërkombëtare.Menyja "Video On Demand" përfshin mbi 1.500 filma të zhanreve të ndryshme, me titra shqip dhe anglisht si dhe filma për fëmijë në gjuhën shqipe.Menyja "personale" të mundëson kontrollin mbi të dhënat e tua dhe informim mbi abonimin.

TiBO TV Permissions

TiBO TV APK's Permissiom From Google Play:

Access USB storage filesystem:

Allows the app to mount and unmount filesystems for removable storage.

Find accounts on the device:

Allows the app to get the list of accounts known by the device. This may include any accounts created by applications you have installed.

Modify or delete the contents of your USB storage:

Allows the app to write to the USB storage.

Read phone status and identity:

Allows the app to access the phone features of the device. This permission allows the app to determine the phone number and device IDs, whether a call is active, and the remote number connected by a call.

Read the contents of your USB storage:

Allows the app to read the contents of your USB storage.

Retrieve running apps:

Allows the app to retrieve information about currently and recently running tasks. This may allow the app to discover information about which applications are used on the device.

View Wi-Fi connections:

Allows the app to view information about Wi-Fi networking, such as whether Wi-Fi is enabled and name of connected Wi-Fi devices.


TiBO TV APK's Permissiom From APK File:

TiBO TV APK


CONTACTS

Allows access to the list of accounts in the Accounts Service.


OTHER

Allows applications to open network sockets.

Allows applications to access information about networks.

Allows applications to access information about Wi-Fi networks.

Allows applications to set the system time zone.

Allows an app to create windows using the type TYPE_SYSTEM_ALERT, shown on top of all other apps.

This constant was deprecated in API level 21. No longer enforced.

Allows an application to read or write the system settings.

Allows access to the vibrator.

Allows using PowerManager WakeLocks to keep processor from sleeping or screen from dimming.

Allows mounting and unmounting file systems for removable storage.

Must be required by a WallpaperService, to ensure that only the system can bind to it.

Allows an application to read or write the secure system settings.

Allows an application to receive the ACTION_BOOT_COMPLETED that is broadcast after the system finishes booting.


PHONE

Allows read only access to phone state, including the phone number of the device, current cellular network information, the status of any ongoing calls, and a list of any PhoneAccounts registered on the device.


STORAGE

Allows an application to write to external storage.

Allows an application to read from external storage.



TiBO TV APK History Versions

TiBO TV 6.1.5.5Jun 19, 2021
TiBO TV 6.1.4.9Jun 19, 2021
TiBO TV Varies with deviceMay 18, 2018
HappyMod
Download